Proizvodi Artikli
Poslovnice O nama Galerija Vesti Kontakt
ULTRA® Proizvodnja opreme i sredstava za građevinarstvo: razređivači, sprej boje, samolepljive trake, silikoni...
COLORFLEX® veliki asortiman rastvarača za upotrebu u štamparskoj industriji, farmaciji, medicini, hemijskoj industriji...
PLASTON® proizvodnja masterbača-širok izbor rešenja za razne namene u industriji kablova, ambalaže, elektro i auto industriji...
 
Kontakt
Gornji Milanovac
+381 32 722-350
e-mail: office@s-group.rs

Poslovnica Niš
tel: +381 18 55-00-00
e-mail: niss@s-group.rs

Poslovnica Novi Sad
tel: +381 21 479-12-20
e-mail: novisad@s-group.rs

Magacin Beograd
tel: +381 11/349-36-05
 
 
 
 
 
.Vesti arhiva
 
Proizodnja masterbača 03. novembar 2010
Kako su završeni svi radovi na pogunu, počela je proizvodnja masterbača. Proizvodnja radi punim kapacitetom dvadeset četiri časa dnevno. U sklopu proizvodnje, nalazi se i laboratorija za praćenje procesa proizvodnje i kontrolu kvaliteta gotovog proizvoda. U laboratoriji se nalazi više stotina uzoraka masterbača koje vrlo efikasno isporučujemo svim kupcima.
Novo transportno vozilo u Poslovnici Niš 30. septembar 2010.
Zbog povećanog obima posla u gradu Nišu, obezbedili smo još jedno transportno vozilo koje će vršiti razvoz robe u ovom gradu. Očekujemo da ćemo na ovaj način ostvariti još bolju saradnju sa postojećim kupcima i da ćemo zbog brzine i efikasnosni steći nove kupce.
Deda Mraz u S-GROUP 31. decembar 2010
Kako su završeni svi radovi na pogunu, počela je proizvodnja masterbača. Proizvodnja radi punim kapacitetom dvadeset četiri časa dnevno. U sklopu proizvodnje, nalazi se i laboratorija za praćenje procesa proizvodnje i kontrolu kvaliteta gotovog proizvoda. U laboratoriji se nalazi više stotina uzoraka masterbača koje vrlo efikasno isporučujemo svim kupcima.
Turnir u malom fudbalu 17. avgust 2010
I ove godine učestvujemo na turniru u malom fudbalu u Majdanu. Dodjite, da zajedno bodrimo naš tim.
Novi proizvodni pogon S-GROUP 29. jul 2010
25. marta 2010. godine potpisan je kupoprodajni Ugovor sa Zvezdom Helios o kupovini proizvodnog pogona boje za plastiku. U sklopu ovog ugovora, preuzeta je i robna marka PLASTON PELD. Izvodjenje zavrsnih radova na izgradnji hale je u toku.

Sajam građevinarstva 02. jun 2010
Sajam gradjevinarstva je završen 17. aprila 2010. godine. I ove godine nas je obišao veliki broj posetilaca, starih komitenata i onih potencijalnih. Da smo prošli zapaženo, govore i potvrdjuju i njihove pohvale na račun našeg štanda.
Beogradski sajam građevinarstva 23. mart 2010
Poštovani kupci, partneri i prijatelji, obaveštavamo Vas da ćemo i ove godine izlagati na Medjunarodnom sajmu građevinarstva na beogradskom sajmu u periodu od 13. do 17. aprila 2010. Nalazimo se u HALI 3a, broj štanda 3320. Očekujemo Vas sa velikom zadovoljstvom.
Oglas za radna mesta u Poslovnici Novi Sad 12. februar 2010
Poslovnici u Novom Sadu potrebani komercijalisti za rad na terenu i komercijalisti za rad u kancelariji. Uslovi za radno mesto: viša ili visoka stručna sprema, do 35 godina starosti, za muškarce regulisana vojna obaveza. Kandidati moraju ispunjavati i sve ostale uslove propisane Zakonom. CV dostaviti na novisad@s-group.rs
Proslava u Novom Sadu 08. februar 2010
U petak 05. februara 2010. u restoranu "Stari krovovi" u Novom Sadu, održana je proslava povodom otvaranja naše Poslovnice u Novom Sadu. Na proslavi nas je posetilo oko 150 kupaca i dobavljača. Program su vodili Ognjen Amidzić i Aleksandra Jeftanović. U saradnji sa dobavljačima, organizovana je nagradna igra na kojoj je podeljeno trinaest nagrada. Specijalna nagrada od domaćina bila je produženi vikend na destinaciji po izboru dobitnika.
Paketići za najmlađe 31. decembar 2009
Povodom novogodišnjih praznika u prostorijama igraonice "Zamak" danas je održan prigodan program i podela paketića za najmlađe. Deci radnika S-GROUP-e, paketiće je uručio Deda Mraz.
Popis robe i proizvoda 21. decembar 2009
Poštovani kupci,zbog redovnog popisa robe i proizvoda, obaveštavamo Vas da od 24. decembra 2009. godine od 15:00 h nećemo izdavati robu. Isporučivanje robe počinje 28. decembra 2008. od 18:00h.
Poseta Opatiji 01. decembar 2009
U organizaciji našeg poslovnog partnera Chromos-Svjetlost iz Hrvatske posetili smo Opatiju. Na sastanku su analizirani rezultati iz 2009. godine i razmotrena je strategija za nastup u Republici Srbiji u 2010. godini. Pored radnog dela, vreme je iskorišćeno i za druženje.
Novo u ponudi "S-GROUP" 10. oktobar 2009
"S-GROUP" d.o.o. ima ekskluzivni ugovor za distribuciju i prodaju boja i rastvarača za flekso i bakro štampu proizvodjača "TORDA ZVEZDA" d.o.o. Gornji Milanovac kao i za distribuciju proizvoda "HENKEL-SRBIJA" d.o.o. za prostor Srbije i Crne Gore."S-GROUP" d.o.o. je sklopio ekskluzivne ugovore generalnih uvoznika i distributera proizvoda sledećih proizvodjača "REPROCHEM" Italija i "NEXITEC" Španija za EX-YU prostor (SRBIJA, CRNA GORA , BOSNA I HERCEGOVINA , MAKEDONIJA I HRVATSKA)-Kompanija "REPROCHEM" Italija postoji preko 35 godina,kompanija je specijalizovana za proizvodnju DOCTOR BLADE rakel platni,hemijskih proizvoda i pribora za pripremu i graviranje štamparskih valjaka.-Kompanija "NEXITEC" Španija osnovana je 1998 i specijalizovana je u proizvodnji zaptivača "END SEALING" za mašine koje poseduju zatvoren sistem komornog štampanja.Njihov proizvod odlikuje visoko elastična makromolekularna struktura koja omogućava da zaptivač održi odgovarajući oblik usled pritiska i temperatura kojima je izložen u komornom sistemu.

Novi distributivni centri 10. oktobar 2009
Preduzeće "S-GROUP"d.o.o. otvorilo dva nova distributivna centra u Nišu i Novom Sadu i završili izgradnju podzemnog magacina rastvarača (ETIL ACETAT,METOXY PROPANOL,ETOXY PROPANOL,ETIL ALKOHOL,COLORFLEKS RAZREDJIVAČ,FDA RAZREDJIVAČ). Kapacitet navedenog skladišta je 300 tona sa planom proširenja, tako da u svakom trenutku našim kupcima obezbedjujemo odgovarajući kvalitet i potrebne količine svih sirovina koje koriste u procese njihove proizvodnje.

Sajamske manifestacije 26. septembar 2009
Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije na Beogradskom sajmu vodeća je sajamska manifestacija ove vrste u regionu. S-GROUP je i ove godine na sajmu predstavila potrošacima svoje proizvode.

 
Vesti
 
 
S-GROUP® 2015 © sva prava zadržana
Imena S-GROUP®, ULTRA®, COLORFLEX® i PLASTON® kao i logotipi su registarski zaštitni znaci preduzeća S-GROUP d.o.o.